Loting Schiedams kampioenschap 2018: ‘Excelsior’20, SVV (zo) en Kethel Spaland (zo) treffen elkaar’

Schiedam – In de rust van de succesvol verlopen SuperCup wedstrijd tussen SVV (zo) en Deltasport (1-3), die afgelopen donderdag op het terrein van Kethel Spaland plaatsvond is de loting verricht voor het Schiedams kampioenschap (DUOCARCUP) 2018 dat dit jaar op 9 en 10 juni zal worden gehouden op het terrein van HBSS. Wethouder Nathalie Gouweleeuw en DUOCAR eigenaar Patrick Gunneweg verdeelden de 8 Schiedamse teams over twee poules:

Poule A:
Kethel Spaland (zo)
SVV (zo)
Excelsior’20
SVV (za)

Poule B:
KethelSpaland (za)
Hermes DVS
HBSS
PPSC

Deze 8 standaardteams zullen op zaterdag 9 juni uitmaken wie nummer 1 en 2 in de poule wordt waarna op dezelfde dag via 2 kruisfinales en finale bekend wordt wie zich een jaar lang kampioen mag noemen van de jeneverstad. Ook zal de kampioen het volgend jaar opnemen tegen de kampioen van Vlaardingen in de strijd om de Schiedams/Vlaardingse Super Cup.
Op zondag 10 juni strijden de Schiedamse jeugdelftallen om de Schiedamse eer tijdens het jaarlijkse jeugdtoernooi.
Uiteraard zal alles worden omlijst met de nodige gezelligheid!
Het programma en verdere informatie zal de komende weken worden gepresenteerd en is terug te vinden op www.schiedamskampioenschap.nl alsmede www.waterwegsport.nl


Het laatste nieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *