Loting Schiedams kampioenschap 2019 levert mooie wedstrijden op (+Video)

Schiedam – De loting van het Schiedams kampioenschap 2019, die vanavond plaatsvond in Grand cafe Babbels,  heeft wederom een paar mooie potten opgeleverd. Het prestigieuze toernooi dat dit jaar alweer haar vijfde editie ingaat zal dit jaar op 22 & 23 juni worden afgewerkt op het complex van Excelsior’20. Op 22 juni strijden de standaard elftallen om de eer van de jeneverstad om prestigieuze eer en een dag later zijn de jeugdelftallen van de Schiedamse verenigingen aan de beurt.

Onder het toeziend oog van notaris Jeroen Krabbendam, tevens voorzitter van de rugby-afdeling van Hermes DVS, koppelde hoofdsponsor en naamgever van het toernooi, Patrick “DUOCAR” Gunneweg de clubs in twee poules aan elkaar. Hij werd bijgestaan door Dave van der Linde, die namens Excelsior’20 de honneurs waarnam.
Het kampioenschap zal dit jaar met zekerheid een nieuwe kampioen kunnen begroeten. SVV (zo) werd door de club dit jaar niet ingeschreven. De zaterdagafdeling dingt daarin  tegen wel mee om de titel.
Dit betekend dat er in 1 poule van 4 (A) en 1 poule van 3 (B) wordt gestreden om de eerste twee plaatsen waarna een kruisfinale en een finale de winnaar bekend zal worden. In poule B zullen de poulewedstrijden langer duren om het aantal speelminuten per team gelijk te trekken.
JWTV maakte de volgende reportage !

De lotings uitslag:

Poule A:

  • Kethel Spaland (za)
  • Hermes DVS
  • SVV (za)
  • PPSC

Poule B:

  • Kethel Spaland (zo)
  • HBSS
  • Excelsior’20

Het schema zal de komende week bekend worden gemaakt via www.waterwegsport.nl en www.schiedamskampioenschap.nl

 Het laatste nieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *