Schiedams kampioenschap op zaterdag 25 juni bij Hermes DVS

Schiedam – Hermes DVS is dit jaar de trotse gastheer van het Schiedams voetbal kampioenschap 2022. De verassende winnaar van de succesvolle editie 2019 zal op zaterdag 25 juni de poorten opengooien om op er op het mooie sportpark Harga wederom een geweldig voetbalfeest van te maken.

“DUOCARCUP”
Het evenement, waaraan alle Schiedamse selectie-elftallen strijden om de eer van de jeneverstad en de bijbehorende “DUOCARCUP”  is alweer toe aan haar zesde editie. PPSC (2015), SVV (zo) (2016), SVV (zo) (2017), Excelsior’20/SVV (zo) (2018) en Hermes DVS 2019 legde in de eerdere edities beslag op de titel. De afgelopen 2 jaar werd er door de Corona perikelen niet gestreden om de eer.

Jeugtoernooi op 18 juni bij Hermes DVS
Zoals afgelopen jaar zal ook de jeugd weer een prominente rol krijgen. Op zaterdag 18 juni zullen een groot aantal jeugdploegen van de Schiedamse clubs strijden om de plaatselijke eer. Uiteraard zal ook het meidenvoetbal weer een plaats krijgen in de programmering.
Uiteraard zal ook dit jaar het kampioenschap weer worden opgeluisterd met de nodige gezelligheid en zal er aan versnaperingen niets ontbreken. De loting voor de standaard-elftallen en de verdere invulling van de beide dagen wordt in de komende maand vormgegeven door de organisatie in nauwe samenwerking met gastheer Hermes DVS en is t.z.t. te bekijken op www.schiedamsvoetbalkampioenschap.nl en op Waterwegsport.nl

Schiedams kampioenschap 2019
Schiedams kampioenschap 2019
De organisatie van het Schiedams kampioenschap en Hermes DVS
Hermes DVS

Foto’s: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *