Loting Schiedams kampioenschap 2022 op donderdag 16 juni in Grand cafe Babbels

Schiedam – We gaan weer voetballen! De loting van het Schiedams kampioenschap 2022 zal op donderdag 16 juni worden verricht. Plaats van handeling is Grand cafe Babbels aan de lange haven in Schiedam. Het prestigieuze toernooi dat dit jaar alweer haar zesde editie ingaat zal dit jaar op 25 juni worden afgewerkt op het complex van Hermes DVS, de huidige kampioen. Een week eerder, op zaterdag 18 juni strijden ruim 22 jeugdelftallen om de eer van de jeneverstad.

Notaris Jeroen Krabbendam, tevens voorzitter van de rugby-afdeling van Hermes DVS, zal samen met hoofdsponsor en naamgever van het toernooi, Patrick “DUOCAR” Gunneweg de clubs (Hermes DVS, HBSS, PPSC, Kethel Spaland, Excelsior’20 en SVV) in twee poules aan elkaar koppelen.

Het schema zal daarna bekend worden gemaakt via www.waterwegsport.nl en www.schiedamskampioenschap.nl


Het laatste nieuws:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *