Schiedam – Het jaarlijks Schiedams kampioenschap beachsoccer op Southbeach is wederom een daverend succes gebleken. Op een zonovergoten beacharena streden de youngster in de JO9, JO11 en JO13 met ruim 20 teams om de eer van de jeneverstad.

Southbeach Schiedam 2019

In de jongste categorie ging de eer naar wijkteam FC de Gorzen dat in hun poule de leeftijdsgenoten Kethel Spaland, Excelsior’20 (m), Excelsior’20 en HBSS voorbleef.

In de JO11 ging de titel wederom naar Excelsior’20 waarna HBSS in de oudste leeftijds in de finale te sterk bleek voor Excelsior’20 en hiermee de titel bij de JO13 opeiste.
Wethouder Fahid Minas reikte onder grote belangstelling vervolgens de prijzen uit waarna hij het eindbedrag van 1060,- euro bekend maakte voor stichting ‘het vergeten kind’ dat deze Southbeach editie gelinkt was als goed doel van het sportiefste evenement van de regio Waterweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *