Excelsior’20 heeft voor het eerst in haar bestaan beslag weten te leggen op de Schiedamse titel. Op een zonovergoten drukbezocht HBSS terrein won de Thurlede equipe in de finale van PPSC. De sterk voor de dag komende blauwhemden waren in de halve finale na strafschoppen te sterk voor titelhouder HBSS. Excelsior’20 won hun halve finale van SVV dat uiteindelijk verrassend derde werd.
Excelsior’20 mag zich nu als Schiedams kampioen melden in de supercup wedstrijd tegen de Vlaardings kampioen. Deze wordt volgende week bekend.

Speler van het toernooi was volgens de jury van het Schiedams kampioenschap Masud Hooi. De aanvaller die in het verleden o.a 200 wedstrijden voor Antibarbari actief was had een belangrijk aandeel in de titel die de Thurlede bewoners konden bijschrijven. De 36-jarige opende de score in de finale tegen PPSC waardoor zijn ploeg een voorschot nam op de titel.

Morgen staat op hetzelfde complex het Schiedams horeca toernooi op het programma. Uiteraard staat dan ook sportiviteit en Schiedamse gezelligheid op het programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *