Na de succesvolle jeugdeditie van het Schiedams kampioenschap voor jeugdteams zijn aankomende zaterdag 25 juni de standaard teams aan de beurt. Op een zomers terras van Grand Cafe Babbels werden Excelsior’20, SVV, Hermes DVS in poule A aan elkaar gekoppeld en in poule B gaan PPSC, Kethel Spaland (zo) en HBSS de strijd met elkaar aan.

Het evenement, waaraan de Schiedamse selectie-elftallen strijden om de eer van de jeneverstad is alweer toe aan haar zesde editie. PPSC (2015), SVV (zo) (2016), SVV (zo) (2017), Excelsior’20/SVV (zo) (2018) en Hermes DVS 2019 legde in de eerdere edities beslag op de titel en bijbehorende DUOCARCUP, de naamgever van de trofee. De afgelopen 2 jaar werd er door de Corona perikelen niet gestreden om de eer.

Het toernooi op het terrein van Hermes DVS start om 11:00 met de poulewedstrijden waarna via kruisfinales en de finale de uiteindelijke winnaar bekend zal worden. De finale staat gepland rond 15:00 uur. Alle wedstrijden duren 1 x 35 minuten en de scheidsrechters worden ook deze jaargang weer verzorgd door de enige echte Egbert Hadders van Scheidsrechters op Maat (SOM). De uiteindelijke winnaar gaat Schiedam aankomend seizoen vertegenwoordigen in de supercup wedstrijd tegen de Vlaardings kampioen.

Gezelligheid
Uiteraard staat naast de sportieve eer ook de gezelligheid hoog op de agenda. Het publiek kan genieten van de klanken van DJ Hendrik Offenberg en uiteraard kan er worden genoten van een hapje en een drankje. Uiteraard is de toegang gratis.

Het programma:

Hoofdveld (Groep A)
11:00 Excelsior’20 – SVV
11:45  SVV – Hermes DVS
12:30  Hermes DVS – Excelsior’20

Veld1 ( Groep B)
11:00 PPSC – Kethel Spaland (zo)
11:45 Kethel Spaland (zo) – HBSS
12:30 HBSS – PPSC (zo)

13:15  halve finale A: nummer 1 groep A – Nummer 2 groep B
14:00 halve finale B nummer 2 groep B – Nummer 1 groep A

14:45 verliezer  halve finale A – verliezer  halve finale B (strafschoppen)

15:00 FINALE: Winnaar  halve finale A – Winnaar  halve finale B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *