De maand juni staat dit jaar weer bol van de Schiedams kampioenschappen. Op sportpark Harga zullen de komende maanden de jeugd (17 juni), de standaard teams (24 juni) en de Schiedamse horeca (25 juni) strijken om de eer van de jeneverstad. Gastheer van al deze sportieve gezelligheid is dit jaar HBSS!

Schiedams kampioenschap voor de Jeugd op zaterdag 17 juni bij HBSS
Zoals afgelopen jaar zal ook de jeugd weer een prominente rol krijgen bij het voetbalkampioenschap van Schiedam. Op zaterdag 17 juni zullen de jeugdploegen van de Schiedamse clubs strijden om de eer. Uiteraard zal ook het meisjesvoetbal een plaats krijgen in de programmering. Er zijn ruim 26 teams ingeschreven!

Schiedams kampioenschap op zaterdag 24 juni bij HBSS
HBSS is de trotse gastheer van het Schiedams voetbalkampioenschap 2023.  Het evenement waarin alle Schiedamse selectie-elftallen strijden om de eer van de Jeneverstad is toe aan haar zevende editie. PPSC (2015), SVV (zo) (2016), SVV (zo) (2017), Excelsior’20/SVV (zo) (2018) Hermes DVS (2019) legden in de eerdere edities beslag op de titel.
De winnaar van het toernooi zal vervolgens met de Vlaardingse kampioen strijden om de Waterwegsupercup.

Schiedams Horeca-toernooi op zondag 25 juni bij HBSS
Of dit allemaal nog niet genoeg is, zal ook het Schiedamse Horeca-toernooi op het programma staan. Aan dit prestigieuze toernooi zullen op zondag 25 juni tal van Horecazaken van de Jeneverstad deelnemen. Dat wordt natuurlijk een gezellige bedoening en in feite de afsluiting van het voetbalseizoen 2022-2023.

Uiteraard zal dit jaar deze geweldige dagen weer worden opgeluisterd met de nodige gezelligheid en zal er aan versnaperingen niets ontbreken. De loting voor de standaard-elftallen en de verdere invulling van de de dagen wordt in de komende week bekendgemaakt door de organisatie in nauwe samenwerking met gastheer HBSS en is te bekijken op www.schiedamsvoetbalkampioenschap.nl en op Waterwegsport.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *