Op een zonovergoten sportpark Harga vond afgelopen zaterdag het traditionele Schiedams kampioenschap voor jeugdteams plaats. Ruim 26 teams streden met passie en vooral heel veel plezier om de Schiedamse titel. “Wederom een geweldige drukbezochte dag met een naadloze samenwerking met de vrijwilligers van HBSS die een dikke pluim verdienen,” laat Mischa Keemink namens de organisatie weten. “Wat ons een mooie opmaak naar het Schiedams kampioenschap voor standaardteams dat volgend weekend op 24 juni bij HBSS wordt gehouden. Een dag later op 25 juni staat het horecatoernooi op het programma. Dus we hebben nog genoeg sport en gezelligheid voor de boeg!”
JWTV maakte de volgende reportage!


De uitslag:

JO9:
Kethel Spaland
PPSC
Excelsior’20

 

JO11:
Excelsior’20
PPSC
Kethel Spaland
JO13:
Excelsior’20
Kethel Spaland
HBSS
JO15:
Excelsior’20
Kethel Spaland
Hermes DVS
JO17:
Kethel Spaland
Excelsior’20
HBSS
JO19:
Kethel Spaland
PPSC
MO15:
PPSC
Excelsior’20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *