Schiedams kampioenschap bij HBSS jeugd

Tijdens het zonovergoten Schiedams jeugdvoetbal kampioenschap is de loting verricht voor het ‘grote’ kampioenschap dat volgende week zaterdag 24 juni zal worden gespeeld bij HBSS. Onder het toeziend oog van notaris Jeroen Krabbendam koppelde Patrick ‘DUOCAR’ de zes clubs die de jeneverstad rijk is aan elkaar.
De deskundigen waren het er over eens dat poule B met daarin Hermes DVS, HBSS en Excelsior’20 kon worden bestempeld als de poule des doods. In poule A nemen SVV, Kethel Spaland en PPSC het tegen elkaar op.

De twee poules maken in onderlinge wedstrijden van 35 minuten uit wie er nummer 1,2 en 3 wordt om het vervolgens via kruisfinales tot de finale te schoppen.

Het definitieve programma wordt deze week bekend gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *