Hoefijzer horeca toernooi 22/23

Het terrein van HBSS zal aankomend weekend bol staan van de sportieve gezelligheid. Zaterdag 24 juni spelen de Schiedams standaard elftallen om de eer van de jeneverstad en een dag later is de Schiedams Horeca met ruim 14 teams aanwezig om te strijden om de horeca titel! Waterwegsport.nl kijkt met de deelnemers vooruit naar het Schiedamse voetbalweekend vol gezelligheid!  Trainer Erik Plank; “We gaan met open vizier het toernooi in en bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd.  Het belangrijkste is natuurlijk om er een geweldige dag van te maken op het terrein van HBSS.”

Het Schiedams Horeca kampioenschap gaat alweer haar 10de editie in. Café ‘t Hoefijzer wil met twee teams gelijk een gooi doen naar de titel.

Sinds juni 2021 zijn Johan Vollmer en Marcel Robart de nieuwe trotse eigenaren van Café ‘t Hoefijzer. Dit betekend dat ze zondag 25 juni voor de eerste keer deel zullen nemen aan het Schiedamse horeca toernooi.

Eigenaar Johan Vollmer; “We gaan meedoen met een tweetal teams. Deze teams bestaan uit stuk voor stuk geweldige gasten die met grote regelmaat bij ons over de vloer komen. We hebben Erik Plank bereid gevonden om de rol van trainer op zich te nemen. Mitchel den Brinker heeft fantastische tenues geregeld. Kortom alles is aanwezig om er een geslaagde dag van te gaan maken!

Hoefijzer 1
Ruben Hortensius (K), Gio van Troost, Jurr de Visser, Calvin Jongejan, Tim Oosterwaal, Roel Verhagen, Jantje Brökling, Bob Hersbach en Diego Rivas.

Hoefijzer 2
Michel Zuur (K), Chris Delgado, Xavi Vriesde, Marc Thienpondt, Tom Smallegange, Mathijs Schewe, Max van der Pluijm, Boy Bronckhorst, Nicky Klink en Raoul van Soest.

Het programma zal a.s.a.p worden gepresenteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *