Het terrein van HBSS zal aankomend weekend bol staan van de sportieve gezelligheid. Zaterdag 24 juni spelen de Schiedams standaard elftallen om de eer van de jeneverstad en een dag later is de Schiedams Horeca met ruim 14 teams aanwezig om te strijden om de horeca titel! Waterwegsport.nl kijkt met de deelnemers vooruit naar het Schiedamse voetbalweekend vol gezelligheid!

Het Schiedams kampioenschap voor standaard elftallen kent met de zes deelnemende verenigingen een hoog ons kent ons gehalte met teams die elkaar weinig ontlopen. Het toernooi zal om 11:00 starten met de poulewedstrijden en de finale zal rond 14:30 geplant staan. PPSC zal in poule A moeten afrekenen met Kethel Spaland en SVV om een plek in de halve finale te bereiken. Oefenmeester Ersin Kaplan zal met de Thurledebewoners minimaal de finale willen bereiken:

Hoe kijk je terug op afgelopen seizoen?
PPSC kan positief terugkijken naar een mooi seizoen met een stevig 5e plek. De jongens hadden een periodetitel verdiend om voor de nacompetitie te kunnen spelen voor promotie naar de 3e klasse zaterdag. Dit mede op basis van hun winnaarsmentaliteit, het strijden als team en het uitvoeren met zelfvertrouwen van de afgesproken speelwijze. Het is mooi om als trainer te zien dat de jongens met elkaar het geloof hebben dat ze van iedereen kunnen winnen in de 4e klasse zaterdag, mits ze fit blijven en met lef voetballen in de volledige samenstelling als team. Last but not least, ben ik ook trots op ons gehele staf, tc en bestuur, fantastische mensen om mee samen te werken.

Wat is de ambitie van jullie kijkend naar aankomend seizoen?
De ambitie voor aankomend seizoen is voor de top 3 op de ranglijst te spelen met als doel om promotie te pakken naar de 3e klasse zaterdag, hetzij via een periodetitel of kampioenschap.

Hoe schatten jullie je kansen in voor het Schiedams kampioenschap?
Het bereiken van de finale is waar we voor moeten spelen en een realistische streven.We zijn tevreden als je dan ook de finale weet te winnen, dan heb je denk ik het maximale eruit gehaald.

Wat vinden jullie van het Schiedams kampioenschap in zijn geheel?
Het Schiedams kampioenschap is een leuke en gezellige voetbaltoernooi, vooral een mooie traditie in Schiedam. Complimenten en waardering voor de organisatie die in samenwerking met alle vrijwilligers deze voetbaltoernooi in Schiedam mogelijk maken.

Het programma:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *