Schiedam – Aanstaand weekend, zondag 16 juni,  staat alweer de zevende editie van het Schiedams horeca toernooi op het programma. Het gezelligste voetbalevenement van de regio wordt dit keer gehouden bij Excelsior’20 en kent met 16 teams wederom een uitstekend deelnemersveld. Uiteraard zal sportiviteit weer hand in hand gaan met de nodige gezelligheid. Zo zal JJ’s Lunch en Catering de inwendige mens verzorgen en  zal DJ Michel zal weer een prominente muzikale rol spelen en uiteraard zal het toernooi weer worden bijgestaan door een zanger. ! TIP: kom op de fiets !

Afgelopen weekend werd onder het genot van een drankje de loting verricht:

Poule 1:

 • Bocian
 • Pleinzicht 1
 • Babbels
 • De Ketel

Poule 2:

 • Wijning
 • Koemarkt
 • Weeshuis
 • Pleinzicht 2

Poule 3

 • Nieuwe brug
 • Sjiek
 • Halve Maan
 • Babbelaar

Poule 4

 • Kraantje
 • Stappie vooruit
 • Tabor
 • Boemerang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *